Whiskygaarden - Dansk forhandler af Whisky, Cognac, Bourbon, Rom m.m.
Whiskyaarden forsideOm WhiskygaardenHandelsbetingelserKontakt Whiskygården
Nyheder
Alle produkter fra A-Z
Whisky
Rom
Cognac
Anden spiritus
Øl
Whisky Glas
Udstyr
Gave ide
Tilbud
Top 10 lister
Rom og Whiskysmagning
Museums produkter
Duftsæt


© Whiskygaarden.dk 2005-2013 - All rights reserved

Nikka Yoichi 12 år


Pris pr stk. 899 kr.-


Ikke på lager - bestillingsvarer

Vælg antal:



Land: Japan

Type: Single malt whisky.

Indpakning: Flot gavekasse.

Denne whisky er ikke koldfiltreret og der er ikke tilsat nogen form for farve.

Aftapper: Destilleriet har selv aftappet denne whisky.

Smagsnoter:

 

Farven: Intens orange farve.

Duften: Blomstret med karamel noter, hvilket giver udtryk for en velkontrolleret sherry træ finish. Der er antydninger af grøn æble og sort peber.

Smagen: Er mere sherryagtig, med cremet chokoladekage, delikat kaffe og salt noter. Den langtidsholdbare finish afslører en bemærkelsesværdigt rig og fin whisky.

 

Om Yoichi destilleriet:

Ejer: Nikka
Grundlagt: 1934
Status: Aktiv
Kapacitet i liter: 5.000.000
 

Historie:

I 1918 iværksatte Masataka Taketsuru, grundlæggeren af Nikka Whisky, en lang rejse til Skotland, for at blive optaget på Glasgow Universitet. Efter sin optagelse, blev han den første japanske person, der studerede kunsten bag at lave whisky. Han tog kemikurser på universitetet og var i lære på adskillige destillerier, der i blandt Hazelburn Distillery, Campeltown, Craigellechie Distillery, Speyside og Lagavulin Distillery. Masataka Taketsuru lærte derved håndværket bag whisky ved at modtage undervisning fra håndværkere og blendere. Med denne erfaring blev Masataka Taketsuru senere kendt som en master blender.

Efter hjemkomsten til Japan i 1920, begyndte Masatake at arbejde for en virksomhed, der ville producere Japans første whisky. I 1934, gik Masataka på egne ben og etablerede Nikka Whisky og byggede sit første destilleri i Yoichi, Hokkaido, som han altid havde anset for at være det ideelle sted i Japan for whisky fremstilling. Destilleriet er helt omgivet af bjerge og klemt inde mellem to floder - et perfekt sted til whisky destillering. Sendai's ferskvand, passende fugtighed og den lette luft producere blød og mild malt.



Share |

Nikka Yoichi 12 år

Nikka Yoichi 12 år Nikka Yoichi 12 år
Nikka Yoichi 12 år Nikka Yoichi 12 år

[Gå til toppen af siden]
Webshop - SideWalk webbureau, webløsninger og søgeoptimering
Whisky - Single Malt Whisky - Whisky fra Skotland - Whisky fra Irland - Whisky fra Japan - Pure / Vatted / Blended Malt Whisky - Grain Whisky
Bourbon / Rye Whiskey - Blended Whisky - Whisky Glas - Whisky Drinkssten - Whisky Brændevin - Edradour Whisky